Ale!

Apacs feather lite

75.00

Kuvaus

Apacs Feather lite 75 sulkapallomaila

 

 

On erittäin sopiva pelaajille, joilla on käsiongelmia aikaisemmista mailoista. Tämä maila on suunniteltu mahdollisimman käsiystävälliseksi, erityisen low vibration teknologian avulla.

Kevyiden mailojen smässikuningastitteli vaihtui. Kokeilijat ovat olleet hämmästyneitä, kuinka helppo tällä mailalla on hyökätä.

Ensimmäiset 10 myyty, ennenkuin edes tänne kauppaan saatiin.

Kaksi värivaihtoehtoa: Sinisillä teksteillä, maila mustavoittoinen tai keltaisilla teksteillä, sama mailan pohjakuviointi.

Ei sovi jäykän ja painavan mailan tarvitsevalle sepänsällille, joka lyö pitkällä swingillä. Tämä maila tuottaa voimansa parhaiten, kun lyöntiliike on nopea ja lyhyt.

Jännitetty Apacs Virtuoso Pro-jänteellä, kireys noin 10,5 kg (alunperin jännityshetkellä 11,2 kg)

Mailan mukana toimitetaan ohut overgrip ja mailapussi. Halutessaan jättää mailapussin pois, saa toisen overgripin mukaan. Tämän voi mainita lisätiedoissa.

 

Weight: 75+/-2g (6U G4)
Flex: 9.0 (Medium)
Balance Point: 300 +/-3 mm (Head Heavy)
MaxTension: 32lbs
Shaft Material: High Modulus Graphite + Fibre Reinforced Polymer Shaft
Frame Material:  High Modulus Graphite Triple Speed System
Grommet System: 76 Holes
Shaft Diameter: 6.4mm
Length: 672mm

 

Triple Speed SystemCombines lethal smashes with fast racket handling. This produces immediate power during smash and also facilitate your swing during short-range rallies.
Extra Slim ShaftHelps you make speedy shots and provides extra attacking options. Coupled with a heavy head, you can now execute fast and powerful shots that will blow your opponents away
Low VibrationThis racket is made to absorb more impact, therefore reducing the amount of vibration on the racket. As a result, you will enjoy a more stable and comfortable handling.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apacs feather lite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *