Expedition Afjord

790.00

Suunnittelija: Ingvar Ankervik/VKV

Tuotekehittelijä: Len Ystmark

Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni

Maailman uutuus!

Merikajakki, jonka pituus on vain 368 cm!

Sitä on hyvin helppo käsitellä sekä maalla että vedessä.

Åfjord on pienennetty versio Expedition LV/HV -malleista (jotka ovat kahdeksan vuotta peräkkäin olleet Norjan myydyimmät kajakit).

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Loistava merikajakki harrastajamelojille, jotka haluavat nauttia erittäin vakaasta kajakista.

Expedition Åfjord mallissa yhdistyvät vauhti, helppo ohjailtavuus ja vakaus todella oivallisella tavalla.

Kajakin vakiovarusteisiin kuuluvat alkuperäiset Power Pedals PRO XI9 -ohjainpolkimet. Tämä peräsinjärjestelmä on markkinoiden tehokkain ja vakain.

Tämä malli on huippuhyvä aloittelevan harrastajamelojan kajakki.  Se soveltuu erittäin hyvin myös kalastus- ja metsästyskäyttöön.

Expedition Åfjord on valmistettu huipputeknisestä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteisesta HDPE- polyeteenistä. Tämän tyyppisessä muovissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin jäykkyys, paino kuin kestävyyskin.

Lisätietoja

Expedition Åjord on saanut innoituksensa nykyaikaisesta ruotsalaisesta muotoilusta – kajakin levein kohta on istuinaukon takana. Tämän muotoilun ansiosta melominen on mukavampaa sekä tehokkaampaa, koska melan voi asettaa lähemmäs kehoa.  Expedition Åfjordin vesilinja on muotoiltu pitkäksi, minkä ansiosta kajakki on erittäin nopea ja ainutlaatuisen vakaa.  Tuulessa ja aallokossa melottaessa yllätyksen tuottaa se, kuinka helppoa tätä kajakkia on käsitellä ja kuinka turvalliselta sen käyttö tuntuu myös ankarissa olosuhteissa.

Expeditionissa on kolme kuivaa säilytystilaa, kaksi suurta ja yksi pieni. Suurissa säilytystiloissa voit pitää päiväretken tai viikonloppuretken aikana tarvitsemiasi henkilökohtaisia tavaroita. Pieniin säilytystiloihin voit sijoittaa matkan aikana tarvitsemiasi tavaroita kuten ruokaa, juomia, ylimääräisiä vaatteita jne. Kaikkein pienin säilytystila on valmistettu pehmeästä neopreenista, ja se on tarkoitettu avainten, GPS-laitteen, aurinkolasien ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen. Huom! Muista aina pakata elektroniset laitteet vesitiiviisiin pusseihin. Kajakin etu- ja takakannessa on kuminen verkko, johon voi kiinnittää erilaisia varusteita kuten juomavesiastian, varamelan, nukkumisalustan ym. Expedition Åfjord -mallin keulassa ja perässä on ergonomisesti hyvin muotoillut kantokahvat, jotka helpottavat kantamista.

Kajakissa on erittäin mukava istua. Leveään istuinaukkoon on helppo mennä, istuin on pehmustettu ja istuinvyö on säädettävissä.  Kajakissa on myös selkätuen säätömekanismi, joten selkätuen voi säätää toivottuun asentoon silloinkin, kun jo istutaan turvallisesti kajakissa. Vyötä voidaan säätää 10 cm molemmista päistä. Kajakissa on säädettävät reisituet, joiden ansiosta kajakkiin saadaan erittäin hyvä tuntuma silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Expedition Åfjord on peräsinkajakki, jonka rungossa on myös sisäänrakennettu köli. Sen ansiosta tämän kajakin suuntavakaus on aivan ainutlaatuinen jopa silloin, kun peräsintä ei käytetä!

SeaBird Designs Expedition Åfjord -mallin on suunnitellut Ingvar Ankervik. Ankervikin perhe on suunnitellut purjeveneitä, huviveneitä ja kajakkeja neljän sukupolven ajan. Ingvarin isä oli veneenrakennuksen Ruotsin mestari, ja Ingvar Ankervik on yksi maailman parhaista kajakkisuunnittelijoista.

Tekniset tiedot

Pituus: 368 cm
Leveys: 64  cm

Syvyys: 35 cm

Istuinaukon sisämitta: 86×45 cm

Tilavuus: 245 l

Paino
22 kg

Käyttöominaisuudet

Melojan paino: 85-105 kg

Kapasiteetti: 130 kg


Kajakin ominaisuudet

Nopeus: 7

Primaarinen vakaus: 9

Sekundaarinen vakaus: 10

Vakaus aallokossa: 10

Suuntavakaus: 10

Ohjattavuus: 10

Säilytystilojen tilavuus: 6

Säilytystilat
Etuosa: pyöreä luukku 25 cm; päiväluukku, jossa kierrekansi 15 cm
Takaosa: ovaalinmuotoinen luukku 32.5 cm

Vakiovarusteet

Ergonominen pehmustettu istuin, säädettävät reisituet, Power Pedals PRO XI9, vapapidike, peräsin

Lisätiedot

Paino 22 kg (kilogramma)
Mitat 368 × 64 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Expedition Afjord”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *