Forza HT Precision 76 M

169.00

Kuvaus

FZ220039

VARSI: 30T U-HM CNT -grafiitti

KEHYS: 30T U-HM CNT -grafiitti

Edistyneestä materiaalista valmistetussa mailassa HT Precision 76M on erittäin vakaa runko, keskitasapainopiste ja vakaa akseli, jotka optimoivat pelaajien hallinnan pelatessaan.

PAINO 84g

REIÄT 76

JOUSTAVUUS M

REC. JÄNNITYS 32 paunaa

ERITTÄIN KORKEAN MODUULIN GRAFIITTI

Tätä materiaalia käytetään parantamaan suorituskykyä parhaissa mailoissamme. Erittäin korkean moduulin grafiitti on vahvempi ja jäykempi kuin tavallinen grafiitti, mikä luo mailoja, joilla on vähemmän vääntöä ja enemmän tehoa. Tämä antaa sinulle tarkempia ja tehokkaampia lyöntejä.

KUUSIKULMION RUNKO

FZ FORZA on kehittänyt kuusikulmaisen rungon, joka on tavallista kapeampi ja vahvempi. Se vähentää ilmanvastusta ja vähentää vääntöä. Tämä tarkoittaa nopeampia reaktioita, parempaa hallintaa ja enemmän tehoa.

ILMAVIRRAN RUNKO

Ilmavirtauskehä vähentää ilmanvastusta ja ilmanvastusta iskun aikana, jolloin saat enemmän tehoa ja tarkkuutta. Lisäksi jäykempi T-liitosrakenne tarjoaa paljon vakaamman rungon lähes ilman vääntöä, jolloin voit sijoittaa pallon juuri sinne, missä haluat.

HIILINANOPUTKET

Kun jatkamme mailojen parantamista ja pyrimme luomaan maailman parhaan mailan, tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia materiaaleja ja ideoita viedäksemme mailamme seuraavalle tasolle. Hiilinanoputket (CNT) perustuvat poikkeuksellisiin pienimuotoisiin edistysaskeliin materiaalirakenteessa. Tanskalaisen Aalborgin yliopiston kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta FZ FORZA pystyy esittelemään maailmanluokan mailoja, jotka on valmistettu Multi-Wall Carbon Nano Tubesin (MWCNT) modifioimista polymeerikomposiittimateriaaleista. MWCNT-tekniikan ansiosta FZ FORZA -mailasi kestävyys on parempi kuin perinteisillä mailoilla. Hiilikuituja yhteen sitova polymeerihartsi varmistaa sitkeyden ja vaurionsietokyvyn.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Forza HT Precision 76 M”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *