Victor Auraspeed 11

110.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

 

VICTOR Auraspeed 11

 

VICTOR Auraspeed 11

Valmiiksi jännitetty.

ARS-11 maila on nopea Ultra-ohuen kehysrakenteen avulla. Notkea maila helpottaa voimantuottoa.

Tämä maila sopii henkilöille joista tuntuu mm; iskulyönti ei lähde kunnolla, mailalla on raskasta lyödä pallo pitkälle, vähän voimaa ranteessa. Helppoa pelattavuutta etsiville. Maila antaa paremmin anteeksi heikotkin/epäonnistuneet lyönnit. Myös nylonpallon käyttäjille hyvä valinta.

Tämän tyyppinen maila sopii ominaisuuksiensa puolesta pelaajille, jotka pitävät nopeiden laakalyöntien käytöstä sekä vastahyökkäyksestä.

ULTRA-THIN FRAME – kehys on 7% ohuempi verrattaessa perinteiseen kehykseen auttaen nostamaan pelaajan swingin (lyöntiliike) nopeutta, silti edelleen säilyttäen jäykkyyden ja kiertojäykkyyden kehyksessä. Pallot menevät juuri sinne minne lyöt.

Myymälämme maila on tehdas jännityksellä ja pohjagripillä valmiina käyttöön.

Materiaali: Graphite Resin
Kehyksen muoto: isometric Paino: abt. 84 g
Kahvan koko: G2 = G5 (medium) Painopiste: taspainoinen
Jäykkyys: extra flexible/tosi taipuisa Max. String Ten.: abt. 11,5 kg
Jänne: VS-50 white Extra: Compound-Sword, Ultra-Thin Frame
techMeillä on virhevastuu tuotteistamme. Vastuu koskee valmistusvian vuoksi aiheutuneita rikkoontumisia. Jänteiden katkeaminen kehyksen vierestä ei kuulu takuuseen, eikä lähtökohtaisesti ole valmistusvirhe. Vian ollessa kehyksessä edellytämme mailaa, missä ei ole kolhuja. Mikäli maila rikkoontuu jänteitä ei saa leikata poikki tai ottaa pois, vaan jänteiden pitää olla paikallaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victor Auraspeed 11”