XP 507

1,950.00

Suunnittelija: Ingvar Ankervik/VKV
Tuotekehittelijä: Len Ystmark
Materiaali: Hybrid Carbon Kevlar

Loistava merikajakki keskikokoisille ja kookkaille henkilöille. Siinä yhdistyvät vauhti, helppo ohjailtavuus ja vakaus niin ainutlaatuisella tavalla, etteivät mitkään muut merikajakit pysty samaan. Tämä kajakki sopii juuri sellaiselle melojalle, joka haluaa nauttia vakauden ja vauhdin täydellisestä yhdistelmästä. Monien mielestä tämä muotoilultaan ruotsalaistyyppinen kajakki on maailman paras all-round merikajakki. Se on jo kahdeksan vuotta peräkkäin ollut Norjan myydyin kajakki. Expedition-kajakkia on testattu sekä Norjassa että Ruotsissa. Kajakin vakiovarusteisiin kuuluvat alkuperäiset Power Pedals PRO XI9 -ohjainpolkimet. Tämä peräsinjärjestelmä on markkinoiden tehokkain ja vakain. Tämä ainutlaatuinen kajakki tuottaa omistajalleen iloa monien vuosien ajan.

Kuvaus

Tässä kajakissa huomio kiinnittyy aivan ensimmäiseksi sen tyylikkääseen muotoiluun. Expedition on saanut innoituksensa nykyaikaisesta ruotsalaisesta muotoilusta – kajakin levein kohta on istuinaukon takana. Tämän muotoilun ansiosta melominen on mukavampaa sekä tehokkaampaa, koska melan voi asettaa lähemmäs kehoa. Expeditionin pitkäksi muotoillun vesilinjan ansiosta kajakki on erittäin nopea ja ainutlaatuisen vakaa. Tuulessa ja aallokossa melottaessa yllätyksen tuottaa se, kuinka helppoa tätä kajakkia on käsitellä ja kuinka turvalliselta se tuntuu myös ankarissa olosuhteissa.

Expeditionissa on neljä kuivaa säilytystilaa, kaksi suurta ja kaksi pientä. Suurissa säilytystiloissa voit pitää päiväretken tai viikonloppuretken aikana tarvitsemiasi henkilökohtaisia tavaroita. Pienempiin säilytystiloihin voit sijoittaa matkan aikana tarvitsemiasi tavaroita kuten ruokaa, juomia, ylimääräisiä vaatteita jne. Kaikkein pienin säilytystila on valmistettu pehmeästä neopreenista, ja se on tarkoitettu avainten, GPS-laitteen, aurinkolasien ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen. Huom! Muista aina pakata elektroniset laitteet vesitiiviisiin pusseihin. Kajakin etu- ja takakannessa on kuminen verkko, johon voi kiinnittää erilaisia varusteita kuten juomavesiastian, varamelan, nukkumisalustan ym. Expedition-mallin keulassa ja sivuilla on ergonomisesti hyvin muotoillut kantokahvat, jotka helpottavat kantamista. Kajakissa on erittäin mukava istua. Leveään istuinaukkoon on helppo mennä, istuin on pehmustettu ja lantiovyö on säädettävissä. Tässä mallissa on myös mahdollista säätää selkätuki toivottuun asentoon silloinkin, kun jo istutaan turvallisesti kajakissa. Lantiovyötä voidaan säätää 10 cm molemmista päistä. Kajakissa on säädettävät reisituet, joiden ansiosta kajakkiin saadaan erittäin hyvä tuntuma silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

 

SeaBird Designs Expedition -mallin on suunnitellut Ingvar Ankervik. Ankervikin perhe on suunnitellut purjeveneitä, huviveneitä ja kajakkeja neljän sukupolven ajan ja on maailman vanhin kajakkivalmistaja, jolla on kajakkien sarjavalmistusta. Ingvarin isä oli veneenrakennuksen Ruotsin mestari, ja Ingvar Ankervik on yksi maailman parhaista kajakkisuunnittelijoista.

 

Huom! Kaikissa komposiitti Expedition ja XP-malleissa on VKV:n ainutlaatuinen turvajärjestelmä. Lue siitä lisää tästä.

 

Suoraan omalta tehtaalta. 5 vuoden takuu!

 

Tekniset tiedot

Pituus: 507 cm
Leveys: 58.5 cm

Syvyys: 31 cm

Istuinaukon sisämitta: 80×40 cm

Tilavuus: 320 l

 

Paino
Diolen/Glassfiber/Kjerne: 27 kg

Hybrid Karbon/Kevlar: 26 kg

Karbon: 25 kg

Karbon/Kevlar: 24 kg

 

Käyttöominaisuudet

Melojan paino: 50-90 kg

Kapasiteetti: 145 kg

 

Kajakin ominaisuudet

Nopeus: 8

Primaarinen vakaus: 7

Sekundaarinen vakaus: 10

Vakaus aallokossa: 9

Suuntavakaus: 9

Ohjattavuus: 7

Säilytystilojen tilavuus: 9


Säilytystilat
Etuosa: pyöreä luukku 25 cm; päiväluukku, jossa kierrekansi 15 cm
Takaosa: pyöreä luukku 15 cm, ovaalinmuotoinen luukku 32.5 cm

 

Vakiovarusteet

Hiilikuitu/Kevlar -istuin, säädettävät reisituet, Power Pedals PRO XI9, vapapidike, melan kiinnike, peräsin

Lisätiedot

Paino 26 kg
Mitat 507 × 58.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “XP 507”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *