Toimitusehdot

 TAKUU
Sovellamme sataprosenttista tyytyväisyystakuuta. Tämä tarkoittaa, että voit tulla vaihtamaan tuoteen 2 vko kuluessa, ellet ole tyytyväinen siihen malliin, jonka olet ostanut.

 

Ostoehdot ja hinnat
Kaikkiin ilmoitettuihin hintoihin sisältyy arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.
Pyrimme aina siihen, että tuotteittemme hinnat ovat markkinoiden parhaat.

 

Toimitusaika
Varastossa olevien tuotteiden toimitus 1-5 päivää. Tuote lähetetään joko postin tai kaukokiidon kautta.
Kajakeilla myös kotiin kuljetus.

 

Maksu
Tilatut tuotteet on helpointa maksaa käyttämällä Visa/MasterCardia verkkokaupassa (maksuväline EURO).

Klarnan käyttö on tauolla tällä hetkellä. Laskutamme asiakkaitamme.
Varastosta noudettavat tavarat ja kajakit tulee olla maksettu etukäteen, tai ne on maksettava käteisellä tai myymälämme maksupäätteellä.

 

Tavaroiden palauttaminen/reklamaatio

Sinulla on täysi palautus- ja vaihto-oikeus 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tavaran. Tavaroiden palauttamisesta tulee sopia etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla ennen tavaroiden palauttamista. Tavaroiden tulee olla käyttämättömiä. Palauttaessasi tavaroita maksat rahtikustannukset itse. Jos kyseessä on vaurioista tai virheistä johtuva reklamaatio, me maksamme tavaran rahdin.
Liitä palautuspakettiin aina mukaan tiedot, joista käyvät ilmi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.
Huom! Tavaroita ei voi lähettää meille postiennakolla.

 

Peruutusoikeus

Lain mukaan asiakkaalla on kulutustavaroiden kaupassa 14 päivän peruutusoikeus. Jos haluat peruuttaa kaupan, sinun on palautettava tavara samassa kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi sen ja liitettävä mukaan täyttämäsi peruutuslomake (tullut lähetyksen mukana). Saat siinä tapauksessa maksamasi summan takaisin. Ostaja maksaa palautuksen postimaksun.
Sovellamme myös sataprosenttista tyytyväisyystakuuta. Voi vaihtaa tuoteen ellet ole siihen tyytyväinen.  Tuote tulee palauttaa samassa kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi sen.