Polkupyörävuokraus

Polkupyörän  vuokrat

Pyörät maastopyöriä (5kpl), kilpapyöriä (2), yksi hybridi 

 

Sähköpyörän vuokra

 

 

Vuokraamme kajakkeja (perus, retki, meri, kunto, kilpa), kanootteja,

soutuvenettä sähköperämoottorilla ja purjevenettä (telakalla vielä)

hybridipolkupyörää ja sähköpyörää (tulossa lisää!),  maantiekilpapyöriä ja maastopyöriä

sekä järjestämme melontaretkiä. 

Polkupyörien Kuljetus: 20e/100km, laskettuna  vuokrauspaikaltamme Siikakoski Juvalla 

 

 

PYÖRÄILYREITIT SIIKAKOSKELTA

ne kulkevat myös kiemurrellen   Saimaan rantojen tuntumassa kulkevia metsäteitä ja polkuja pitkin. Järven lahdet vilahtelevat pyöräillessä ja ulapat siintävät varsin kauaskin mäkisen maaston korkeimmista paikoista. Palattuanne Siikakoskelle voitte nauttia Siikakosken Rantakahvilassa paikan emännän loihtimia makeita tai suolaisia herkkuja kahvin, teen tai mehun kanssa. Avautuu kesällä,  sillä välin Siistosen leipomo ravintola, 7km päässä.

1. Auvilan venelaiturille Siikakosken lahden  pohjoisrantaa pitkin matkaa kertyy n. 5km sekä pyörällä että kajakilla. Auvilassa voi  laavulla pysähtyä laittamaan vaikka ruokaa, uida uimarannassa, kävellä kukkaloistoisilla niittyteillä. Katso video pyöräilyreitistä Häräkkäniemeen, Auvilaan pari km lisää. https://www.relive.cc/view/vE6J9kDJ8xO

2. Siikakosken lahden länsi/etelärantaa pitkin ajellessa on yhtä hienoja maisemia Saimaalle, jylisevä Siikakoski. Matkalla voi poimia mustikoita, vadelmia, metsämansikoita, sieniä, puolukoita. Jos haluaa keskittyä pyöräilyyn eikä marjojen poimimiseen, niitä voi sitten ostaa matkan varrella olevalta marjatilalta Vuorilahdella. Siellä tien varrella vastaan tulee myös hevosia, lehmiä laitumella. Matkaa kertyy n. 12km edestakaisin.

Pyörämatka Teittisen marjatilalle: https://www.relive.cc/view/vwq1BVDJELv

Sylvin ja Ericin pyöräretki Vuorilahdelle: https://photos.app.goo.gl/7zvT7ebT1xTmGo9a7

3. Kolmas mahtava reitti kulkee seuraten Saimaaseen laskevaa Siikakoskea, Rävykoskea ja Kotukoskea. Rävykoskella on kalastajien suosima laavu, vanha mylly ja ennen kaikkea upea lähes 200m pitkä koski, jonka rantoja pitkin voi pyöräillä ja kuunnella kosken kohinaa. Kotukoskelle pääsee Siikakoskentien toiselta puolelta. Kajakilla pääsee kosken alle, pyörällä lähelle ja loppumatka kävellen metsän ja pusikoiden läpi. Kosken länsipuolella on kesämökki jonka yksityisyyttä on noudatettava. Aina voi kysyä, jos tarjoisivat vaikka kahvit tai sitten ei. https://www.relive.cc/view/vPv4e54de3O

4. Pyöräretki Siiskosen leipomo/ravintolaan: https://www.relive.cc/view/vr63B24mN8O

5. Tour de Rautjarvi, Rautjärven ympäriajo: https://www.relive.cc/view/vdvmKRygRx6

 6. Pyöräretket kilpapyörällä Mikkeliin tai Juvalle vanhaa rauhallista 5-tietä pitkin ( n. 60km edestakaisin). Tutustu Mikkelin ja Juvan nähtävyyksiin.

 Suunnittelemme reitit asiakkaalle sopiviksi.

RISTIINASTA avautuu Saimaan Yövesi, josta voi pyöräillä rantoja pitkin Kallioniemeen tai Tauko Taipaleelle tai vaihtoehtoisesti meloa vaikka Mikkeliin tai Ristiinaan tai Suur-Saimaalle. Matkalla voi tutustua mm. Astuvansalmen kalliomaalauksiin (Saimaa Geopark)

Historiallinen maamerkki Mikkelissä
Astuvansalmen kalliomaalaukset ovat Etelä-Savossa Yöveden rannalla Mikkelin kaupungissa Ristiinassa sijaitseva esihistoriallinen kalliomaalauskokonaisuus. Maalaukset kuuluvat Suomen ja Fennoskandian suurimpiin. Astuvansalmen kalliomaalaukset olivat joidenkin paikkakuntalaisten tiedossa jo ennen niiden ”löytämistä”.

Ristiinan satamasta n. 10km päässä voi levähtää Tauko Taipaleen venelaiturin kohdalla, rannassa katettu laavu ym. sosiaalitiloja

Tauko-Taipale

Majoitus Mikkelissä

Osoite: Unnamed Road, 52420, 52420 Ristiina

 

Ilmoittautuminen:  

info@vapaa-ajanurheilu.fi tai puh. 0503723848.

Maksu:

laskutus/kortti

Kayak and canoe sale and rental Mikkeli

Y-tunnus: 2920078-6
Osoite: Aisakkaanpolku 2 B 5 51780 KUOSMALA

Ota yhteyttä  

info@vapaa-ajanurheilu.fi
0503723848