Näytetään tulokset 1–12 / 21

 • Felet 3K Woven

  178.00

  3K Woven pursuaa voimaa ja jäykkyyttä. Kello 3 ja 9 kohdalle rakennettu veitsisiivekkeet  vähentävät ilmanvastustusta ja  mahdollistavat  tasapainoisia lyöntejä suoden tukevan lyöntituntuman ja nopean lyöntiliikkeen.  Kehyksen muoto toimii hyvin yhdessä  jäykän varren kanssa mahdollistaen tasapainoisia, hallittuja, voimakkaita lyöntejä

 • Felet Aero Carbon

  128.00138.00

  Maila sopii sekä kilpa ( maailman lista 10 Busanan) että koville kuntopelaajalle. Maila sopii kovia iskulyöntejä viljelevälle pelaajalle. Maagisen huippu herkkä maila, joka on helppo hallita, erittäin kevyt, kuitenkin kovempi ja vahvempi.

 • Felet Aero carbon lite

  90.00

  AERO CARBON LITE, superohut varsi. Yksi keveimpiä, vain 70g, sopii kovaa lyöville pelaajille. Sillä saa hurjan tehokkaita smashejä kadottamatta iskun voimaa ja kontrollia.

 • Felet Aero Mars 10

  149.90

  Maila sopii sekä kilpa- että kuntopelaajalle. Kestävä maila. Maila on medium jäykkä, mikä tuottaa lisää voimaa vähän niinkuin ritsalla lingotessa, täältä linkoaa!  Hiukan kärkipainoinen, mahtava maila pelata. Laatu maila kohtuu hinnalla!

 • Felet Carbon woven 18

  98.80

  FELET CARBON WOVEN 18 sulkapallomaila kuuluu FELET-mailojen Master luokkaan. Monipuolinen puolustavaan ja hyökkäävään taktiikkaan soveltuva maila, joka auttaa pelaajia saamaan haluamiaan tarkkoja lyöntejä.

 • Felet Diamond Woven

  195.00

  Maila on aika  tasapainoinen ja varsin jäykkävartinen. Nämä kaikki yhdessä:  korkea jännityskilomäärä, jäykkyys ja alhainen ilmanvastus tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden huikean räjähtäviin iskulyönteihin.

 • Felet F-Force super light

  88.0098.00

  Felet F-force on todella nopea ja kevyt maila! vain 70g. Super nopea ja kevyt kehys sekä super ohut ja kevyt varsi

 • Felet super light SL-500

  92.00

  Felet super light SL-500 on kevyt, hyvin kärkipainoinen maila, jolla saa hyvin nopeita ja voimakkaitakin lyöntejä aikaan.

 • Felet The legend Rashid Sidek

  109.90

  Felet the legend Rashid Sidek maila on yhdistelmä voimaa ja nopeutta. Aerodynaamisesti muotoiltu kehys minimoi ilmanvastusta ja tekee lyönneistä helpompia ja sujuvia. Laatumaila kohtuu hinnalla.

 • Felet The Legend Zakry Latif

  109.90

  Sopii control-tyyppisille pelaajille, sekä:  jos kaipaat lisää nopeutta ja tehokkuutta lyönteihisi.

 • Felet Titanium TI 88

  130.00

  Felet Titanium TI-88 kestävä ja nopea maila, jolla saa vaivattomasti voimaa lyönteihin. Kehys on ekstra paksunnettu klo 3 ja 9 kohdalla jotta saat voimaa ja massaa lyöntiliikkeeseen. Tämä yhdistelmä kehysrakenteen tuomaa voimaa ja massaa sekä  kehyksen aero dynaaminen muotoilu antavat mahdollisuuden käyttää nopeita lyöntiliikkeitä jotka purkautuvat räjähtävinä iskulyönteinä. Mikä erinomainen pelikokemus kentällä!

 • Felet TJ 1000

  185.00

  Tällä mahtavalla mailalla Indonesian Shesar Hiren Rhustavito on lämännyt yli 400km/h. Felet TJ-1000 mailalla saa räjähtävän nopeita ja tarkkoja hallittuja iskulyöntejä. Huippuohut punottu varsi, vain 6.5mm, Feletin oma patentti. Varsi imee  joustaessaan lisää voimaa lyöntiin ja samalla on  kuitenkin helppo hallita.