Seabird Expedition Åfjord Club

511.00

Loistava merikajakki harrastajamelojille, jotka haluavat nauttia erittäin vakaasta kajakista. Expedition Åfjord Club -mallissa yhdistyvät vauhti, helppo ohjailtavuus ja vakaus todella oivallisella tavalla.

Kuvaus

Suunnittelija: Ingvar Ankervik/VKV

Tuotekehittelijä: Len Ystmark

Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni

Åfjord Club on pienennetty versio Expedition LV/HV -malleista – mitkä ovat olleet jo vuosia Norjan myydyimmät kajakit.

Loistava merikajakki harrastajamelojille, jotka haluavat nauttia erittäin vakaasta kajakista. Expedition Åfjord Club -mallissa yhdistyvät vauhti, helppo ohjailtavuus ja vakaus todella oivallisella tavalla.

Kajakin vakiovarusteisiin kuuluvat alkuperäiset Power Pedals jalkatuet.

Tämä kajakki on muilta osin samanlainen kuin Expedition Åjord, mutta siinä ei ole peräsintä, etuosan luukkua ja reisitukia.

Huomio: kajakilla on yksi laipio (istuimen takana) .

Kajakki painaa ainoastaan 19 kg, ja koska se on valmistettu muovista/polyeteenistä, se kestää hyvin kovaakin käsittelyä.

Tämä malli on huippuhyvä aloittelevan harrastajamelojan kajakki. Soveltuu erittäin hyvin myös kalastus- ja metsästyskäyttöön.

Expedition Åfjord Club on valmistettu huipputeknisestä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteisesta HDPE- polyeteenistä. Tämän tyyppisessä muovissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin jäykkyys, paino kuin kestävyyskin.

Expedition Åjord Club on saanut innoituksensa nykyaikaisesta ruotsalaisesta muotoilusta – kajakin levein kohta on istuinaukon takana. Tämän muotoilun ansiosta melominen on mukavampaa sekä tehokkaampaa, koska melan voi asettaa lähemmäs kehoa. Expeditionin Åfjord Clubin pitkän vesilinjan ansiosta kajakki on hyvin nopea pituuteensa nähden, ja se on ainutlaatuisen vakaa.

SeaBird Designs Expedition Åfjord Club -mallin on suunnitellut Ingvar Ankervik. Ankervikin perhe on suunnitellut purjeveneitä, huviveneitä ja kajakkeja neljän sukupolven ajan. Ingvarin isä oli veneenrakennuksen Ruotsin mestari, ja Ingvar Ankervik on yksi maailman parhaista kajakkisuunnittelijoista.

Suoraan omalta tehtaalta. 10 vuoden tehdastakuu!

Pituus 368 cm (12´1´´)
Leveys 64 cm (25´´)
Syvyys 35 cm (13.8´´)
Istuinaukon sisämitta 86×45 cm (33.9´´x17.7´´)
Tilavuus 245 L (64 US gal)
Paino 19 kg (49 lbs)
Nopeus 7
Primaarinen vakaus 9
Sekundaarinen vakaus 10
Vakaus aallokossa 10
Suuntavakaus 10
Ohjattavuus 10
Säilytystilojen tilavuus 6
Melojan paino 55-105kg
Kapasiteetti 130 kg (287 lbs)

Väri: keltainen