Seabird Expedition Åfjord Pro

693.00

Loistava merikajakki harrastajamelojille, jotka haluavat nauttia erittäin vakaasta kajakista.

Expedition Åfjord mallissa yhdistyvät vauhti, helppo ohjailtavuus ja vakaus todella oivallisella tavalla.

Kuvaus

uunnittelija: Ingvar Ankervik/VKV

Tuotekehittelijä: Len Ystmark

Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni

Maailman uutuus! Merikajakki, jonka pituus on vain 368 cm!

Sitä on hyvin helppo käsitellä sekä maalla että vedessä.

Åfjord on pienennetty versio Expedition LV/HV -malleista – mitkä ovat olleet jo vuosia Norjan myydyimmät kajakit.

Loistava merikajakki harrastajamelojille, jotka haluavat nauttia erittäin vakaasta kajakista.

Expedition Åfjord mallissa yhdistyvät vauhti, helppo ohjailtavuus ja vakaus todella oivallisella tavalla.

Kajakin vakiovarusteisiin kuuluvat alkuperäiset Power Pedals PRO XI9 -ohjainpolkimet. Tämä peräsinjärjestelmä on markkinoiden tehokkain ja vakain.

Tämä malli on huippuhyvä aloittelevan harrastajamelojan kajakki. Se soveltuu erittäin hyvin myös kalastus- ja metsästyskäyttöön.

Expedition Åfjord on valmistettu huipputeknisestä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteisesta HDPE- polyeteenistä. Tämän tyyppisessä muovissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin jäykkyys, paino kuin kestävyyskin.

Expedition Åjord on saanut innoituksensa nykyaikaisesta ruotsalaisesta muotoilusta – kajakin levein kohta on istuinaukon takana. Tämän muotoilun ansiosta melominen on mukavampaa sekä tehokkaampaa, koska melan voi asettaa lähemmäs kehoa. Expedition Åfjordin vesilinja on muotoiltu pitkäksi, minkä ansiosta kajakki on erittäin nopea ja ainutlaatuisen vakaa. Tuulessa ja aallokossa melottaessa yllätyksen tuottaa se, kuinka helppoa tätä kajakkia on käsitellä ja kuinka turvalliselta sen käyttö tuntuu myös ankarissa olosuhteissa.

Expeditionissa on kolme kuivaa säilytystilaa, kaksi suurta ja yksi pieni. Suurissa säilytystiloissa voit pitää päiväretken tai viikonloppuretken aikana tarvitsemiasi henkilökohtaisia tavaroita. Pieneen säilytystilaan voit sijoittaa matkan aikana tarvitsemiasi tavaroita kuten ruokaa, juomia, ylimääräisiä vaatteita jne. Kaikkein pienin säilytystila on valmistettu pehmeästä neopreenista, ja se on tarkoitettu avainten, GPS-laitteen, aurinkolasien ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen. Huom! Muista aina pakata elektroniset laitteet vesitiiviisiin pusseihin. Kajakin etu- ja takakannessa on kumit, johon voi kiinnittää erilaisia varusteita kuten juomavesiastian, varamelan, nukkumisalustan ym. Expedition Åfjord -mallin keulassa ja perässä on ergonomisesti hyvin muotoillut kantokahvat, jotka helpottavat kantamista.

Kajakissa on erittäin mukava istua. Leveään istuinaukkoon on helppo mennä, istuin on pehmustettu ja istuinvyö on säädettävissä. Kajakissa on myös selkätuen säätömekanismi, joten selkätuen voi säätää toivottuun asentoon silloinkin, kun jo istutaan turvallisesti kajakissa. Vyötä voidaan säätää 10 cm molemmista päistä. Kajakissa on säädettävät reisituet, joiden ansiosta kajakkiin saadaan erittäin hyvä tuntuma silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Expedition Åfjord on peräsinkajakki mutta kajakin suuntavakaus on aivan ainutlaatuinen jopa silloin, kun peräsintä ei käytetä!

SeaBird Designs Expedition Åfjord -mallin on suunnitellut Ingvar Ankervik. Ankervikin perhe on suunnitellut purjeveneitä, huviveneitä ja kajakkeja neljän sukupolven ajan. Ingvarin isä oli veneenrakennuksen Ruotsin mestari, ja Ingvar Ankervik on yksi maailman parhaista kajakkisuunnittelijoista.

Suoraan omalta tehtaalta. 10 vuoden tehdastakuu!

Pituus 368 cm (12´1´´)
Leveys 64 cm (25´´)
Syvyys 35 cm (13.8´´)
Istuinaukon sisämitta 86×45 cm (33.9´´x17.7´´)
Tilavuus 245 L (64 US gal)
Paino 22 kg (49 lbs)
Nopeus 7
Primaarinen vakaus 9
Sekundaarinen vakaus 10
Vakaus aallokossa 10
Suuntavakaus 10
Ohjattavuus 10
Säilytystilojen tilavuus 6
Melojan paino 55-105kg
Kapasiteetti 130 kg (287 lbs)
Ominaisuudet Säädettävät reisituet| Power Pedals PRO XI9 | Vapateline |Ergonominen istuin | Peräsin
Värit Keltainen, Punainen varastossa