Seabird Expedition Odin Pro

623.00

Odin on pienennetty versio parhaiten menestyneistä Expedition LV/HV -malleistamme –  mitkä ovat olleet vuosia Norjan myydyimmät kajakit. Se on loistava kajakki melontaharrastuksen aloittaville lapsille ja nuorille. Se soveltuu täydellisesti alkaen 5 vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille sekä alle 50-kiloisille aikuisille.  

 

 

Kuvaus

Suunnittelija: Ingvar Ankervik/VKV

Tuotekehittelijä: Len Ystmark

Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni

Odin on pienennetty versio parhaiten menestyneistä Expedition LV/HV -malleistamme –  mitkä ovat olleet vuosia Norjan myydyimmät kajakit.

Se on loistava kajakki melontaharrastuksen aloittaville lapsille ja nuorille. Se soveltuu täydellisesti alkaen 5 vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille sekä alle 50-kiloisille aikuisille.  

Pituus 367 cm, leveys 52 cm.

SeaBird Designsin Odin tarjoaa lapsille riemukkaita hetkiä vedessä!

Sopii erityisesti lapsille, nuorille ja pienikokoisille aikuisille eli 20–50 kilon painoisille ja enintään 160 cm:n pituisille henkilöille.

Odin painaa ainoastaan 20 kg, ja koska se on valmistettu muovista/polyeteenistä, se kestää hyvin kovaakin käsittelyä.

Kajakki on varustettu ohjainpolkimilla, peräsimellä, kolmella lastausluukulla ja vesitiiviillä laipioilla.

Expedition Odin on saanut innoituksensa nykyaikaisesta ruotsalaisesta muotoilusta – kajakin levein kohta on istuinaukon takana. Tämän muotoilun ansiosta melominen on mukavampaa sekä tehokkaampaa, koska melan voi asettaa lähemmäs kehoa. Expedition Odinin pitkän vesilinjan ansiosta kajakki on hyvin nopea pituuteensa nähden, ja se on ainutlaatuisen vakaa.  Tuulessa ja aallokossa melottaessa yllätyksen tuottaa se, kuinka helppoa tätä kajakkia on käsitellä ja kuinka turvalliselta sen käyttö tuntuu myös ankarissa olosuhteissa.

Expedition Odinissa on kolme kuivaa säilytystilaa, kaksi suurta ja yksi pieni. Suurissa säilytystiloissa voit pitää päiväretken tai viikonloppuretken aikana tarvitsemiasi henkilökohtaisia tavaroita. Pienempiin säilytystiloihin voit sijoittaa matkan aikana tarvitsemiasi tavaroita kuten ruokaa, juomia, ylimääräisiä vaatteita jne. Kaikkein pienin säilytystila on valmistettu pehmeästä neopreenista, ja se on tarkoitettu avainten, GPS-laitteen, aurinkolasien ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen. Huom! Muista aina pakata elektroniset laitteet vesitiiviisiin pusseihin. Kajakin etu- ja takakannessa on kuminen verkko, johon voi kiinnittää erilaisia varusteita kuten juomavesiastian, varamelan, nukkumisalustan ym. Expedition-mallin keulassa ja perässä on ergonomisesti hyvin muotoillut kantokahvat, jotka helpottavat kantamista.  

Kajakissa on erittäin mukava istua. Leveään istuinaukkoon on helppo mennä, istuin on pehmustettu ja istuinvyö on säädettävissä.  Kajakissa on myös selkätuen säätömekanismi, joten selkätuen voi säätää toivottuun asentoon silloinkin, kun jo istutaan turvallisesti kajakissa. Vyötä voidaan säätää 10 cm molemmista päistä. Kajakissa on säädettävät reisituet, joiden ansiosta kajakkiin saadaan erittäin hyvä tuntuma silloin, kun sitä eniten tarvitaan.  Expedition Odin on peräsinkajakki. 

SeaBird Designs Expedition Odin -mallin on suunnitellut Ingvar Ankervik. Ankervikin perhe on suunnitellut purjeveneitä, huviveneitä ja kajakkeja neljän sukupolven ajan. Ingvarin isä oli veneenrakennuksen Ruotsin mestari, ja Ingvar Ankervik on yksi maailman parhaista kajakkisuunnittelijoista.

Suoraan omalta tehtaalta. 10 vuoden tehdastakuu!

 

Pituus 367 cm (12´)
Leveys 52 cm (20.5´´)
Syvyys 27 cm (10.6´´)
Istuinaukon sisämitta 76×39.5 cm (29.9´´x15.5´´)
Tilavuus 160 L (42 US gal)
Paino 20 kg (44 lbs)
Nopeus 7
Primaarinen vakaus 8
Sekundaarinen vakaus 8
Vakaus aallokossa 8
Suuntavakaus 9
Ohjattavuus 8
Säilytystilojen tilavuus 4
Kapasiteetti 100 kg (220 lbs)
Säilytystilat etuosa Pyöreä luukku 25 cm (10´´); Päiväluukku kierrekansi 15 cm (6´´)
Säilytystilat takaosa Soikea luukku 32,5 cm (13´´)
Ominaisuudet Adjustable thigh braces | Power Pedals PRO XI9 | Ergonomic seat | Rudder
Värit  Red