Seabird Discovery 430T

868.00

Kuvaus

Suunnittelija: Björn Thomasson

Tuotekehittelijä: Len Ystmark

Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni

Discovery on valmistettu huipputeknisestä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteisesta  HDPE-polyeteenistä. Tämän tyyppisessä muovissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin jäykkyys, paino kuin kestävyyskin.

Björn Thomasson on onnistunut suunnittelemaan aivan loistavan kajakin! Discovery on ylivoimaisesti yksi markkinoiden parhaista merikajakeista! Se on ainutlaatuisen vakaa nopeuteensa ja helppoon melottavuutensa nähden. Kajakin vakiovarusteisiin kuuluvat alkuperäiset Power Pedals PRO XI9 -ohjainpolkimet. Tämä peräsinjärjestelmä on markkinoiden vakain ja tehokkain.  Valmistettu huipputeknisestä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteisesta  HDPE-polyeteenistä. Tämän tyyppisessä muovissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin jäykkyys kuin kestävyyskin.  Discovery tuli vuonna 2011 ensimmäiselle sijalle Ruotsin suurimman melontalehden Padlingin järjestämässä testissä. Olemme myös ylpeitä siitä, että Norjan kuninkaallinen perhe on valinnut tämän kajakin ja käyttää sitä retkillään.

Vesille on helppo lähteä Discoveryn kyydissä, sillä siinä on kaikki! Kajakki on herkkäliikkeinen ja suuntavakaa, ja sen runko on selkeälinjainen.  Kajakilla voi huoletta lähteä kaikenlaisille retkille. Se on kevyt ja helposti ohjailtava. Siinä on useita yksilöllisiin tarpeisiin mukautettuja säätömahdollisuuksia. Juuri tällainen minikokoinen merikajakki tarjoaa upeita elämyksiä suurista aalloista, kuohuvista koskista ja tyynistä sisäjärvistä. Tätä kajakkia voi käyttää monipuolisesti miltei kaikkeen, pitkiin retkiin, lyhyisiin retkiin, kalastukseen, metsästykseen, valokuvaukseen, surffaukseen, koskimelontaan ja aalloilla leikkimiseen. Discovery on todella ihanteellinen kalastuskäyttöön. Kajakin vakauden ansiosta sen reunaan voi huoletta nojata, kun kala nappaa. Rungon erikoinen muoto houkuttelee melomaan.  Istuinaukon etuosassa olevassa pienessä tilassa voi turvallisesti säilyttää matkapuhelimen ja kameran kaltaisia pieniä laitteita, joiden tulee olla helposti saatavilla. Huom! Muista aina pakata elektroniset laitteet vesitiiviisiin pusseihin.

Discovery tarjoaa hyvää istumamukavuutta. Istuinaukko on avoin, istuin on pehmustettu ja istuinvöitä voi säätää 10 cm molemmista päistä.  Kajakki on varustettu säädettävällä selkätuella, jota voidaan säätää yksilöllisen tarpeen mukaan. Kajakissa on säädettävät reisituet, joiden ansiosta kajakkiin saadaan erittäin hyvä tuntuma silloin, kun sitä eniten tarvitaan.   Se on täydellisesti varustettu erittäin korkealaatuinen virkistyskäyttöön tarkoitettu merikajakki, jossa on peräsin ja kolme vesitiivistä laipiota. Tässä on hintapommi vailla vertaa! 

Suoraan omalta tehtaalta! 10 vuoden tehdastakuu!

King_family_paddling _Discovery

Pituus 430 cm (14´1´´)
Leveys 63 cm (24.8´´)
Syvyys 35 cm (13.8´´)
Istuinaukon sisämitta 82.5×42.5 cm (32.5´´x16.7´´)
Tilavuus 293 L (77.4 US gal)
Paino 22 kg (49 lbs)
Nopeus 7
Primaarinen vakaus 9
Sekundaarinen vakaus 10
Vakaus aallokossa 9
Suuntavakaus 9
Ohjattavuus 9
Säilytystilojen tilavuus 7
Melojan paino 55-110kg
Kapasiteetti 140 kg (309 lbs)
Säilytystilat etuosa Pyöreä luukku 25 cm (10´´); Päiväluukku kierrekansi 15 cm (6´´)
Säilytystilat takaosa Soikea luukku 32,5 cm (13´´)
Ominaisuudet Säädettävät reisituet| Power Pedals PRO XI9 | Vapateline |Ergonominen istuin | Peräsin
Värit Keltainen, Punainen , Limenvihreä