Seabird Victory HV

875.00

Victory on uskomattoman upea merikajakki isokokoisille melojille. Se toimii erittäin hyvin aallokossa ja vaikeissa olosuhteissa. Victory on hyvin vakaa. Se on oivallinen kaikenlaiseen matkantekoon, harjoitteluun ja retkeilyyn. Victory-mallin mukavuus on vertaansa vailla! Siinä on erittäin mukava pehmustettu istuin ja markkinoiden parhaimmistoa edustavat reisituet. Mukavan selkätuen asentoa on mahdollista säätää helposti silloinkin, kun meloja istuu jo turvallisesti kajakissa.

Kuvaus

Suunnittelija: Björn Thomasson

Tuotekehittelijä: Len Ystmark

Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni

Victory on valmistettu huipputeknisestä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteisesta HDPE-polyeteenistä. Tämän tyyppisessä muovissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin jäykkyys, paino kuin kestävyyskin.

Victory on uskomattoman upea merikajakki isokokoisille melojille. Se toimii erittäin hyvin aallokossa ja vaikeissa olosuhteissa. Victory on hyvin vakaa. Se on oivallinen kaikenlaiseen matkantekoon, harjoitteluun ja retkeilyyn. Victory-mallin mukavuus on vertaansa vailla! Siinä on erittäin mukava pehmustettu istuin ja markkinoiden parhaimmistoa edustavat reisituet. Mukavan selkätuen asentoa on mahdollista säätää helposti silloinkin, kun meloja istuu jo turvallisesti kajakissa. Victory-kajakissa on kunnolliset kansiköydet, ja suuren tilavuutensa ja isojen luukkujensa ansiosta tavarat on helppo pakata. Sen lastauskapasiteetti on noin 170 kg, joten isokokoisetkin henkilöt saavat mukaansa kaikki yhden viikon aikana tarvitsemansa elintarvikkeet ja varusteet. Kajakin vakiovarusteisiin kuuluvat alkuperäiset Power Pedals PRO XI9 -ohjainpolkimet. Tämä peräsinjärjestelmä on markkinoiden vakain ja tehokkain.

Victory on vakaa mutta ei kuitenkaan liian vakaa. Liian suuntavakaan kajakin liikkeet voivat nimittäin olla kömpelöitä aallokossa. Siksi Victory-mallin vakautta on mukautettu vastaamaan olosuhteita niin, että kajakin ohjaaminen sujuu ennakoidusti ja tasapainoisesti. Tämä kajakki sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille melojille ja tarjoaa heille aivan varmasti mukavia elämyksiä sekä pitää heidät myös kuivina.

Victory on monipuolinen ja soveltuu niin lyhyille kuin pitkillekin retkille. Sen muoto ei aseta minkäänlaisia rajoituksia vaan mahdollistaa sekä rennon leikkisän, vauhdikkaan että jännittävän matkanteon. Victory-kajakin kyydissä kaikki liikkeet tuntuvat luonnollisilta, kaikki on täydessä hallinnassa ja kajakki tottelee pienintäkin ohjausliikettä. Victory on todellakin nimensä veroinen. Siinä on mukava istua. Istuinaukko on leveä, istuin on pehmustettu ja istuinvyöt ovat säädettävissä. Istuinvöitä voi säätää 10 cm molemmista päistä. Mukavan selkätuen asentoa on mahdollista säätää helposti silloinkin, kun meloja istuu jo turvallisesti kajakissa. Kajakin etu- ja takakannessa on kuminen verkko, johon voi kiinnittää erilaisia varusteita kuten juomavesiastian, varamelan, nukkumisalustan ym. Victory-mallin keulassa ja perässä on ergonomisesti hyvin muotoillut kantokahvat, jotka helpottavat kantamista.

SeaBird Designs valmistaa maailmanluokan kajakkeja, joista on esimerkkinä tämä Suunnittelija Björn Thomassonin isokokoisille melojille räätälöimä helmi.

Victory-mallin vakiovarusteisiin kuuluvat sekä peräsin että alaslaskettava köli. Usein käydään keskustelua siitä, kumpi on parempi vaihtoehto, alaslaskettava köli vai peräsin. Tässä mallissa on molemmat!

Suoraan omalta tehtaalta. 10 vuoden tehdastakuu!

Pituus 525 cm (17´3´´)
Leveys 58 cm (22.9´´)
Syvyys 41.5 cm (16.3´´)
Istuinaukon sisämitta 84×41 cm (33.1´´x16.1´´)
Tilavuus 395L (104 US gal)
Paino 28 kg (62 lbs)
Nopeus 8
Primaarinen vakaus 9
Sekundaarinen vakaus 10
Vakaus aallokossa 9
Suuntavakaus 9
Ohjattavuus 9
Säilytystilojen tilavuus 10
Melojan paino 70-100kg
Kapasiteetti 150 kg (331 lbs)
Säilytystilat etuosa Pyöreä luukku 25 cm (10´´); Päiväluukku kierrekansi 15 cm (6´´)
Säilytystilat takaosa Soikea luukku 32,5 cm (13´´); Pyöreä luukku 15 cm (6´´)
Ominaisuudet Adjustable thigh braces | Power Pedals PRO XI9 | Ergonomic seat | Rudder | Skeg
Värit Red