Victor Thruster FC

250.00

Victor Thruster FC  mailassa on kaikkea: nopeutta, voimaa sekä tarkkuutta jotta voit saalistaa haukan lailla oikeaa hetkeä iskeä! Maailman mestareiden valinta nelinpelissä ja sekanelinpelissä

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Ilmoittakaa lisätiedoissa millä jänteillä haluatte mailan, sisältyy hintaan.

TUOTEKUVAUS

TK-F Enhanced Edition on perinyt ensimmäisen sukupolven kolme pääominaisuutta:

Anti-Torsion – tekee varresta ohuen ja vakaan, Tri-Formation – jonka avulla kehys tekee jokaisesta swingistä tasaisemman ja lopuksi uniikin kehyksen muodon. Kehyksen muoto luo suuremman ja pidemmän sweet-spotin voiman keskittämiseksi sekä mukavan lyömiskokemuksen takaamiseksi.

Edellisiin Thruster F – mailoihin (Hawk/Claw) nähden tähän malliin on tuotu uusi FREECORE – kahva. Synteettinen kahva on saanut hyvän vastaanoton joustavuutensa ja mukavan käyttökokemuksen vuoksi.

Kehyksessä on käytetty lasikuitua (REBOUND SHIELD) vahvistaakseen joustavuutta ja palautumiskykyä lyönnin aikana. Varsi on päivitetty 6.5mm paksuiseksi ja hyvällä kiertojäykkyydellä sekä ANTI-TORSION teknologialla, joka tarjoaa tarkkuutta.

TEKNISET TIEDOT

Kehyksen Materiaali

High Resilient Modulus Graphite + PYROFIL + Hard Cored Technology

Varren Materiaali

High Resilient Modulus Graphite + PYROFIL + 6.5 SHAFT
Mailan kahvan koko ja painoluokka: G5/4U
4U:≦ 31lbs (14Kg)
Mailan pituus: 67.5 cm
Kahvan koko: G5
Jänne: NS-880
Paino jänteillä: 86-89 g
Holkit: 72 kpl
Termolaukku: kyllä
Keskijäykkä & Tasapainoinen
(Sword, Inner Waves, Shockless, Nano Tec)

VICTOR Thruster F C Enhanced Edition

OMINAISUUDET

Thruster F – mailassa on uudenlainen TRI-FORMATION kehysrakenne. Luodakseen täydellisen lyöntituntuman, rakenteen ja yleisesti suorituskyvyn, on yhdistelty ja uudelleenjärjestelty erilaisia kehysrakenteita. Kehykseen on tuotu SWORD-rakenne vähentämään ilmanvastusta, mikä on yleensä POWER-mailojen heikkous. Mailat ovat yleensä hitaampia sekä painavampia kehyksestään, mutta ei enää, kiitos SWORDrakenteen. Kehyksen keskiosaan on tuotu AERODYNAMIC – muotoilua yhdistettynä POWER BOX – rakenteeseen tuottaen mukavuutta lyönteihin sekä riittävää jäykkyyttä. Lisäksi mailassa on suurempi ”sweet spot” antamassa lisää mukavuutta lyöntiin.

Mailan varressa on uusi ANTI-TORSION SYSTEM – mikä on avainasemassa voimansiirrossa sekä tuotossa. Yhdistelemällä erilaisia kimmoisia materiaaleja on tehty ehkä paras varsi koskaan Victorin mailaan. Maila on koko matkalta riittävän kiertojäykkä sekä kimmoisa suoritusten aikana.

Tässä mailassa on kaikkea: nopeutta, voimaa sekä tarkkuutta jotta voit saalistaa haukan lailla oikeaa hetkeä iskeä!

Hard-Cored Technology – tämä teknologia saa inspiraationsa sotilashelikoptereista. Hiilikuiduista on tehty monikerroksinen rakenne, mikä vahvistaa tuntumaa mailaan sekä parantaa suorituskykyä.

REBOUND SHIELD – yhdistää erittäin joustavan ja kestävän lasikuidun monikerroksiseen kehysrakenteeseen, mikä mahdollistaa voimakkaiden lyöntien lisäksi joustavuutta nopeampaan mailan palautumiseen sekä mukavuutta käsittelyyn.

Power Box – lisää kehyksen vakautta sekä kestää korkeampia jännityksiä (max. 14kg).

 Seven-Six – on käytössä lähes kaikissa huippumailoissamme tällä hetkellä. Mailassa on enemmän holkkeja jänteiden läpivientiin mikä vähentää jänteiden välistä kitkaa. Se myös auttaa pitämään jännityksen paremmin mailassa eli vähentää hieman jänteiden löystymistä sekä pidentää jänteen käyttöaikaa.

 FREE CORE –