Seabird Designs R Scott MV HDPE

875.00

 

Brittiläistyylinen HDPE-polyeteenistä valmistettu korkealaatuinen merikajakki ja vieläpä hyvin edulliseen hintaan. Se on oivallinen kajakkivaihtoehto, jollaista monet brittiläistyyppisten kajakkien ystävät ovat pyytäneet. SeaBird Designs R Scott on erittäin suorituskykyinen merikajakki, jonka runko on ainutlaatuisen hyvässä tasapainossa!

Kuvaus

Suunnittelija: Rob Feloy

Tuotekehittelijä: Len Ystmark

Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni

Legenda on syntynyt! Tälle kajakille on ominaista loistava, maailman huippua edustava muotoilu, josta vastaa SeaBird Designsin Suunnittelija Rob Feloy. SeaBird Designs R Scott on erittäin suorituskykyinen merikajakki, jonka runko on ainutlaatuisen hyvässä tasapainossa!

Lopultakin markkinoilla on saatavilla oivallinen brittiläistyylinen HDPE-polyeteenistä valmistettu korkealaatuinen merikajakki ja vieläpä hyvin edulliseen hintaan. Se on oivallinen kajakkivaihtoehto, jollaista monet brittiläistyyppisten kajakkien ystävät ovat pyytäneet. SeaBird Designs R Scott -mallissa on myös evä/Kajakk Sportin valmistama säätöeväjärjestelmä. Kajakissa on säädettävät reisituet, joiden ansiosta kajakkiin saadaan erittäin hyvä tuntuma silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Huom! Rob Feloy on suunnitellut maailman tunnetuimpiin kajakkeihin lukeutuvan INUK-kajakin. Inuk on 15 viime vuoden aikana voittanut suurimman osan merimelontakilpailuista.

SeaBird Designs R Scott HDPE -malli on valmistettu huipputeknisestä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteisesta HDPE- polyeteenistä. Tämän tyyppisessä muovissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin jäykkyys, paino kuin kestävyyskin.

SeaBird Designs R Scott -merikajakki edustaa nykyaikaista brittiläishenkistä muotoilua, ja se on suunniteltu kestämään meren ankaria haasteita. Kajakkia valmistetaan kolmea eri kokoa, millä pyritään tyydyttämään erilaisten melojen tarpeet. Rungot ovat rakenteiltaan ja ominaisuuksiltaan erilaisia. Kajakki on hyvin helposti ohjailtavissa, se on nopea, vakaa ja erittäin merikelpoinen. Runko on muodoltaan sulavan V-muotoinen. Keskiosa on tasainen ja kulmat pyöristetyt. Tämän rakenteen ansiosta kajakki lipuu vedessä hyvin kevyesti kulkusuuntaa muutettaessa.

Rungon kalanmuotoisuus vesilinjan alla ja ruotsalaissuunnittelua edustava kansiprofiili takaavat dynaamisen matkanteon. Korkean etukannen ja istuinaukon ”avaimenreikä”-muodon sekä mukavien istuinten ansiosta melonta-asento on miellyttävä. Kajakissa on neljä säilytystilaa. Kaksi suurta tarjoavat runsaasti tilaa vaatteille ja varusteille. Pienemmät kaksi tilaa on sijoitettu istuinaukon eteen ja taakse. Kansiköysistö ja kansiverkot toimivat varamelojen ja muiden varusteiden säilytyspaikkana.

SCOTT HDPE TEST

Suoraan omalta tehtaalta. 10 vuoden tehdastakuu!

Pituus 525 cm (17´3´´)
Leveys 56 cm (22´´)
Syvyys 32 cm (12.6´´)
Istuinaukon sisämitta 82×39.5 cm (32.3´´x15.5´´)
Tilavuus 324 L (85 US gal)
Paino 27 kg (60 lbs)
Nopeus 8
Primaarinen vakaus 6
Sekundaarinen vakaus 7
Vakaus aallokossa 8
Suuntavakaus 9
Ohjattavuus 10
Säilytystilojen tilavuus 7
Melojan paino 70-90kg
Kapasiteetti 140 kg (309 lbs)
Säilytystilat etuosa Pyöreä luukku 25 cm (10´´); Päiväluukku kierrekansi 15 cm (6´´)
Säilytystilat takaosa Pyöreä luukku 32,5 cm (13´´); Pyöreä luukku 15 cm (6´´)
Ominaisuudet Ergonoominen istuin, KS Pro säädettävä evä, Reisituet, Power Pedals PRO XI9
Värit Keltainen