Seabird Expedition HV

875.00

Loistava merikajakki keskikokoisille ja kookkaille melojille melojille. Siinä yhdistyvät vauhti, helppo ohjailtavuus ja vakaus niin ainutlaatuisella tavalla, etteivät mitkään muut merikajakit pysty samaan. Tämä kajakki sopii juuri sellaiselle melojalle, joka haluaa nauttia vakauden ja vauhdin täydellisestä yhdistelmästä. Monien mielestä tämä muotoilultaan ruotsalaistyyppinen kajakki on maailman paras all-round merikajakki.

Kuvaus

Suunnittelija: Ingvar Ankervik/VKV

Tuotekehittelijä: Len Ystmark

Materiaali: Kolmikerroksinen HD-polyeteeni

Expedition on valmistettu huipputeknisestä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteisesta HDPE- polyeteenistä. Tämän tyyppisessä muovissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla niin jäykkyys, paino kuin kestävyyskin. Expedition HV ja LV ovat olleet jo vuosia Norjan myydyimmät kajakit.

Loistava merikajakki keskikokoisille ja kookkaille melojille melojille. Siinä yhdistyvät vauhti, helppo ohjailtavuus ja vakaus niin ainutlaatuisella tavalla, etteivät mitkään muut merikajakit pysty samaan. Tämä kajakki sopii juuri sellaiselle melojalle, joka haluaa nauttia vakauden ja vauhdin täydellisestä yhdistelmästä. Monien mielestä tämä muotoilultaan ruotsalaistyyppinen kajakki on maailman paras all-round merikajakki. Expedition-kajakkia on testattu sekä Norjassa että Ruotsissa. Kajakin vakiovarusteisiin kuuluvat alkuperäiset Power Pedals PRO XI9 -ohjainpolkimet. Tämä peräsinjärjestelmä on markkinoiden tehokkain ja vakain.

Tämä ainutlaatuinen kajakki tuottaa omistajalleen iloa monien vuosien ajan.

Tässä kajakissa huomio kiinnittyy aivan ensimmäiseksi sen tyylikkääseen muotoiluun. Expedition on saanut innoituksensa nykyaikaisesta ruotsalaisesta muotoilusta – kajakin levein kohta on istuinaukon takana. Tämän muotoilun ansiosta melominen on mukavampaa sekä tehokkaampaa, koska melan voi asettaa lähemmäs kehoa. Expeditionin vesilinja on muotoiltu pitkäksi, minkä ansiosta kajakki on erittäin nopea ja ainutlaatuisen vakaa. Tuulessa ja aallokossa melottaessa yllätyksen tuottaa se, kuinka helppoa tätä kajakkia on käsitellä ja kuinka turvalliselta se tuntuu myös ankarissa olosuhteissa.

Expeditionissa on neljä kuivaa säilytystilaa, kaksi suurta ja kaksi pientä. Suurissa säilytystiloissa voit pitää päiväretken tai viikonloppuretken aikana tarvitsemiasi henkilökohtaisia tavaroita. Pienempiin säilytystiloihin voit sijoittaa matkan aikana tarvitsemiasi tavaroita kuten ruokaa, juomia, ylimääräisiä vaatteita jne. Kaikkein pienin säilytystila on valmistettu pehmeästä neopreenista, ja se on tarkoitettu avainten, GPS-laitteen, aurinkolasien ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen. Huom! Muista aina pakata elektroniset laitteet vesitiiviisiin pusseihin. Kajakin etu- ja takakannessa on kuminen verkko, johon voi kiinnittää erilaisia varusteita kuten juomavesiastian, varamelan, nukkumisalustan ym. Expedition-mallin keulassa ja perässä on ergonomisesti hyvin muotoillut kantokahvat, jotka helpottavat kantamista.

Kajakissa on erittäin mukava istua. Leveään istuinaukkoon on helppo mennä, istuin on pehmustettu ja lantiovyö on säädettävissä. Kajakissa on myös selkätuen säätömekanismi, joten selkätuki voidaan asettaa toivottuun asentoon silloinkin, kun jo istutaan turvallisesti kajakissa. Lantiovyötä voidaan säätää 10 cm molemmista päistä. Kajakissa on säädettävät reisituet, joiden ansiosta kajakkiin saadaan erittäin hyvä tuntuma silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Expedition on peräsinkajakki.

SeaBird Designs Expedition -mallin on suunnitellut Ingvar Ankervik. Ankervikin perhe on suunnitellut purjeveneitä, huviveneitä ja kajakkeja neljän sukupolven ajan ja on maailman vanhin kajakkivalmistaja. Ingvarin isä oli ruotsalainen veneenrakennuksen mestari, ja Ingvar Ankervik on yksi maailman parhaita kajakkisuunnittelijoita.

Suoraan Seabirdin  tehtaalta. 10 vuoden takuu!

Pituus 518 cm (17´)
Leveys 59 cm (23.2´´)
Syvyys 38 cm (15´´)
Istuinaukon sisämitta 85.5×41 cm (33.7´´x16.1´´)
Tilavuus 345 L (91.1 US gal)
Paino 27 kg (60 lbs)
Nopeus 8
Primaarinen vakaus 8
Sekundaarinen vakaus 9
Vakaus aallokossa 9
Suuntavakaus 9
Ohjattavuus 7
Säilytystilojen tilavuus 9
Melojan paino 80-105 kg
Kapasiteetti 150 kg (330 lbs)
Säilytystilat etuosa Pyöreä luukku 25 cm (10´´); Päiväluukku kierrekansi 15 cm (6´´)
Säilytystilat takaosa Soikea luukku 32,5 cm (13´´); Pyöreä luukku 15 cm (6´´)
Ominaisuudet Adjustable thigh braces | Power Pedals PRO XI9 | Ergonomic seat | Rudder
Värit HV:  Yellow, Lime green; nämä väri vaihtoehdot saatavilla heti.